Hejdå Uppsala, ses aldrig igen.


Imorgon klockan 11.45 sitter jag på ett flyg mot London. Är trött och deppig idag, så ska bli otroligt skönt att bara skita i allt. Ska bara tänka på nuet och ignorera allt annat. Allt förutom London och Ottilia. Uppsala lägger jag upp på hyllan, och börjar om när jag kommer tillbaka. Kanske fortsätter jag också på något jag startat. Spännande.

London.

Så jävla less på Uppsala och dess väder. Man går i samma skor varje dag och samma rutiner, och så har det varit för länge. Blir glad när jag inser att saker börjar hända. Nya saker. På onsdag så åker jag till London och hänger med Ottilia. Jag peppar och idag så har jag växlat pengar. Pund är mycket finare än kronor. Blir arg när det kostar att växla pengar dock. Usch. Aargh vid den här tiden om två dagar är jag med Ottilia. Åh bubblar i magen. PeppN. Varför lyssnar jag på min depplista? Måndagsdepp. Packar väskan. Vet inte vad jag ska ta med mig. Vår.


Hej längesen. Hur mår du?




Vet inte riktigt vart jag har varit den senaste veckan. Tränat. Pluggat. Varit med vänner. Elins firande förra lördagen blev lyckat, känns bra.
 Det är söndag. Ligger i min säng och har söndagsångest. Kommer sedan på att jag har lov. Jag är ledig imorgon med, så jag kan göra vad fan jag vill idag.

Chattar så otroligt mycket nu förtiden. Vet inte riktigt vad som har hänt. Är ju inte sån. Gillar ju egentligen att resa mig och träffa personer för att prata. Äh har slackat ihop men det är skönt. Det får vara så nu. 

 På onsdag händer det jag längtar till så otroligt mycket. Åker till London och hänger några dagar med med min favorit Ottilia. Argh. Kommer bli fett.

Ville på bilden.

Melomel.

Kommer du älska mig imorgon?



Gårkvällen blev lyckad. Förstår inte hur Elins kock till pappa lyckades göra tacos så mycket godare än vad det brukar vara. Konstnär med mat, eller hur var det?
 Trötter idag. Ska lyssna på Lykke li hela dagen. Sleep tight.

Att åka på en bräda.



Dagen har tillbringats i bjursås i snöväder. Backarna blev fyllda med nysnö och livet var bara allmänt soft.

 Slut i kroppen och det känns som att hela min kroppsvikt sitter i huvudet. Suttit och sorterat bort alla låtar från min starred-lista på spotify. Noll, zero. Empty. Vet inte varför. Äh.
 Första fullspäckade helgen på länge. Grekisk middag. Elin McFeelin fyller arton på lördag. Firas med en till middag.
 Jag undrar var mitt kreativa jag försvunnit. Hallå? Tycker ju om dig.

Tracy Chapman - For my lover.

En essä om kärlek.


Ja du Anna. Kan jag väl. Felet med uppsatsen var då rubriken. "En essä om kärlek". Det är tydligen en krönika. Uppgiften var typ såhär: Skriv om kärlek, försök få med lite om Tristan och Isolde och Twilight.



En essä om kärlek.

På medeltiden så blev du hårt straffad om du var med någon annans kärlek eller svek den du bestämt dig att dela livet med. Om du trotsade allt och var med den du älskade trots att någon av er hade någon annan så fick du alla emot dig. Man skulle välja en som man skulle vara med livet ut. Så är det inte idag. Nu för tiden kan du skilja dig och gifta om dig utan att någon dömmer, och om du är otrogen så förlorar du oftast inte alla runt omkring dig, det finns tillochmed fall där folk förlåtit den som svikit, och allt blivit bra igen. Om du var otrogen på medeltiden fick du alla emot dig, jag tänker på Tristan och Isolde. De blev kära och var med varandra bakom Isoldes man Mark. De fick alla emot sig, även fast de inte hade något val, då Isolde inte precis kunde ta ut en skilsmässa och lämna Tristan.



Kärlek är svårt. Jag tror att folk börjar för tidigt. Folk tror dom vet, men ingen vet nog helt säkert. Eller så är det så att man måste börja tidigt för att lista ut hur man gör. Lista ut vem man passar med. Lista ut vem man själv är i en relation. Om man är menad att vara i en relation. Då kanske man är proffs på att leva med någon när man är 35 och hittar den rätte, så det inte blir något tjaffs. Eller så gör man som jag tog upp tidigare, väntar tills man är gammal med att hålla på med saker som har med kärlek att göra så man inte blir sårad.

I Stephanie Mayers Twilight så finns det ett exempel på två (Edward och Bella) som hittar varandra i tidig ålder (åtminstonde en av dom, med tanke på Edward som är född i tidiga 1900-talet), men även de har sina brister. Bella blir lämnad av sin vampyrman, hon mår dåligt, får tillbaka honom, blir glad, är otrogen, blir ledsen. Dom lever i en bubbla och har alltid ett eller fler problem, vare sig det är varulvshunken Jacob eller en ond vampyrfamlj. Bella struntar i sina vänner, och dom försvinner sakta, och nu vill hon ge upp sin mänskliga familj, för att få vara med den hon älskar i all evighet. Vad är viktigast, vänner, familj eller en kärlek? Vad gör en lyckligast? Det måste vara olika för alla, men att bara ha en av alternativen skulle jag inte vilja ha. Jag tror att man måste ha åtminstonde två av dom för att må bra. Må bra måste man göra för att allting ska gå runt. Och må bra gör man när man har nära och kära.


Vem är du Anna?


Linköpingsbruden.




Har haft ont i huvudet hela dagen, och blev otroligt irriterad över något jag såg på cyberspace nyss. Hatar när man får en uppfattning av en person som sedan visar sig vara helt fel.

 Bilden är på en av mina finaste vänner Julia. Vi växte upp tillsammans, men sedan så beslutade hennes föräldrar att dom skulle flytta till Linköping. Vi behöll dock kontakten och det är jag megajävla tacksamm för. En vecka per år så åker vi till Stockholms skärgård och hänger, och det har vi även planerat in i år med. I söndags impulsåkte jag till Stockholm och fikade med henne. Hon var där över dagen, för hennes syskon bor där. Underbart.

 Fick VG på min krönika om kärlek (expert inom ämnet.. hm.. skoja). Krönikarn var kort men genomarbetad. Förväntade mig inte VG men läraren var imponerad och sa att jag skulle fortsätta såhär. Ja, det ska jag.

Shelley - Håkan Hellström

Vi går ut och brinner upp i natten, och skyller allting på våra fyllehuvuden.
Undanfykter och självanklagan.
Jag ser domen i dina ögon.

Du skolkade från livet, natt efter natt.


Sov hos Ida inatt. Mamma och pappa tycker inte om det. Inte på vardagar. Söndag räknas som vardag. Jag, Ida, Viccy och Ronja hade det bäst. Vi satt uppe och snackade om mens och sådant som tjejer gör. (.. nej.) 
Ida bor finast i världen. Hon har ljusslingor och en sänglampa som är röd och fin och köpt för 8 kronor på Erikshjälpen. Hon har ställt upp sina böcker som torn och när man kikar närmare så ser man att det till kanske 90 % består av Ulf Lundell. Tycker om henne mer och mer och mer. Vi snackade om gamla artister och blev nostalgiska. Jack fick följa med i min väska och ska börja läsa den nu. Nu, nu, nu. I sommar ska våra steg bära oss till stadsfesten i Sundsvall. Jättefint och jättebra och alla positiva saker som börjar på jätte. 
Imorgon går vi till skolan barfota för att börja på våra sommarfötter.
 

Less på att det känns som att det är jättemycket drama runt alla hela tiden. Önskar att alla bara var.


Ulf Lundell - Lit de parade.

Utrota dammråttorna.


Jag är lycklig. Jag är stressad. Jag har kul om helgerna. Jag har hittat mig själv igen. Jag tror det.
 Idag är det soligt ute. Känns som en utedag, men tänkter nog vara inne. Tänker göra det fint i min borg. Fint och hemtrevligt. Jag ska säga tack och förlåt till kläderna som jag låtit ligga försvaraslösa på golvet. Jag ska utrota dammråttorna.
 Jag vill resa utomlands. Till något varmt. Bara njuta. Ta in allt omkring. Spela gitarr. Bli brun.

Lyssnar på lugn musik. Vaknade av någon som spydde. Mår bra ändå. Illustrerat saker till ett magasin. Blev inte nöjd. Hoppas det blir bra. 
 Kollar ut och önskar det var sommar. Saknar bryggan. Saknar lediga dagar.


Något stort och blått.



Kikade in på Myrornas och hittade den här stora och blåa grejen. Känns mormig och härlig.


Tiger.

gif animation creator
Jag på en dålig dag.
J.R


RSS 2.0