En härlig helg med vänner och strunt. Disco disko.

make gif

Låt.

Dag 7 - Min bästa vän.



Det här är en av mina bästa vänner. Ni borde testa henne. Sjukt värd.

Dagens låt.

Saker jag hatar.


Särskrivning.
Folk som är för coola för att fungera.
Stuvade makaroner.
Negativa människor.
Trasiga gitarrsträngar.
Kängor som inte tål vatten.
Att jag är glömsk.
Oavslutade saker.
Torr hud.
0 kommentarer.
Folk som paxar saker. (Killar : OK)
46 kronor på kontot.
0 kronor i festivalkassan.
Finnen på hakan.

(Förlorade en följare i helgen. Blev ledsen. Får skylla mig själv som bloggar så tråkigt.)


Last night.


Pic: HERE


Såhär ska min dag låta: Last Night  - The Strokes

Jag i andra färger.



Get out of the city.

Frantic sunday.


Kvällen var underbar. Vi gick till Grand och dansade till SKAnsen och Frantic Sunday. Det var så härligt och hela grejen gjorde så jag började sakna festivaler och sommarn jättemycket.
Dagen ska jag tillägna mig själv, städning och plugg.
 Mina fötter ömmar.

I botten igen.


Självkänslan är i botten och på dagarna går jag runt och känner mig som en fläskig pajas. Tänker negatvia tankar och får absolut ingen bukt med mitt hår. Jag har tappat bort mig själv igen och det känns inte bra. Dags att rycka upp mig, för det här var ingen bra start på året. Träning, ja tack, hej beach 2011. I år ska jag inte gå runt och tänka på hur jag ser ut i olika vinklar på stranden. Om någon har en plattång att låna ut kan ni gärna prata med mig. Alla kläder jag har känns otroligt tråkiga, förstår inte vad som hänt. Nästa månad ska jag endast lägga pengar på kläder. Ja. Äääääh åh ska gå och göra något vettigt nu.

Do you believe in magic?



Var tvungen att lägga upp en så himla fin bild på Alice. Önskar du bodde tvärs över gatan som förut.

The lovin' spoonful - Do you believe in magic?

Fuckkkkkkkkkkk.


Jobbar på inlägget om en av mina bff's, funderar på en video.

Finare pappa får ni leta efter.


Dear math,


Source

Zoo kid / ocean bed


Less och blek.



Har blivit mes. Min dansmusik har bytits ut mot låtar som den här, den här, den här och den här. Har bestämt mig nu. Resten av året ska jag vara ambitiös. Ska försöka iallafall. Starting -> imorgon.


Tjeckien, Slovakien och tillbaks igen.


Godmorgon.

Här.

Respect the truth!



Source

Sängliggande.


Legat i sängen hela dagen och gör det fortfarande. Mår illa och kallsvettas och tänker på oavslutade saker. Kroppen gör ont, allt gör ont. Kollar på nyheterna och sänder iväg en tanke på alla drabbade i världen. Känner för att också sticka iväg och volontärarbeta som Viccy i sommar. Någon gång ska det ske. Känner mig fjantig och önskar att jag kunde gå på bio och kunde äta något utan att känna att jag kommer spy.



Dåliga bandet jag tycker inte om er, men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer. Spela något alla kan. Jag kan berätta något alla kan. Är ni med mig syster bröder, dansa för att hjärtat blöder.

Baby I don't believe in war.


Gatukonst.se

Analogt.



Måste komma ihåg att lämna in filmrullar för framkallning imorgon!!!! Skjutit upp det för länge. Känns bra när jag knappt har några pengar alls. Pengarna har bara rullat iväg den här månaden. Åkt för mycket buss och käkat för mycket på McDonalds.

Jobbilejobb.


Ska jobba nu. Barnvakt. Superkul.
Hehehehe hoppas jag inte tappar bort lönen i snön.

XOXO fuckers.


Dröm dröm dröm.



Drömde att jag körde slalom med Julia Flodström (!? ja du körde du med) och Linnea Eklöf . Helt plötsligt står Håkan Hellström bakom oss i liftkön och spanar in mig och det gjorde min dag (natt). Sedan när vi skulle köra hem (ja, vi körde bil) så fick vi inte igång pappas seat alhambra som vi lånat. Asslaskigt och snöigt var det också och vi stod i en uppförsbacke så alla som skulle därifrån blev stående bakom oss. Asarga. Sedan var pappa där och fick igång bilden och så körde vi ner för backen och sedan upp för en backe för att ta fart. på sidan av backarna vi stod i så fanns det andra backar som folk körde bil i (vanliga bilar) och typ trixade och grejer. Precis när vi skulle upp för backen där alla andra fastnat öppnar vakenpappa dörren. "När börjar du idag?".
 Höjdpunkten var Håkan Hellström. Känner mig trött efter all skidåkning. Ibland önskar man ju att man fick vila ut på nätterna.

Leaving on a jet plane.


Pic: Forgotten.

Oh kiss me and smile for me. Tell me that you wait for me, hold me like you never let me go.
I'm Leaving on a jet plane. Don't know when I'll be back again. Oh, babe, I hate to go.

Dag 6 - Min dag.


Bilder från söndags. Finflickorna Ronja och Julia.


Ni trodde väl inte att jag gett upp?

 Min dag. Skolan började, så upp masade jag mig klockan halv sju efter en halvtimmes snooze. Åkte till skolan, hade mediaprogrammets rektor som vikarie på livskunskapen. Sen hade vi bara jobbiga ämnen, som svenska och sånt. Roligt dock att träffa vänner igen. Typ det ända bra med skolan. Äckelköttbullar till lunch, så stack ner på stan efter skolan och käkade på Burger King med Ville. Nom nom. Skönt med sällskap.
 Fett intressant dag..

Dagens låt.

Nattuggla.



Här är en bild på Silly. Det är en av de finaste bilderna jag vet. Blir så himla glad av den. Hittade den i ett av mamma och pappas album för ett tag sedam. Säkert tagen någon gång på 80-talet. Ja, en gång i livet hade dom en katt. Den var orange och hette Silly. Jag vill också ha en orange katt. Jag vill också ta bilder som man blir glad av. Jag längtar till sommaren.

In a sentimental mood.

Dag 5 - Min syn på kärlek.



Kärlek är någonting som både kan vara bra och dåligt. Kärlek är som en drog många lätt kan bli beroende. Kärlek är något fint när man har det, och något dåligt när man förlorat det. Folk som säger att när man väl börjat älska någon så kan man aldrig sluta, vill bara inte acceptera sanningen, att jo, det kan man. Kärlek är något som inte får vara ansträngt. Kärlek är något som kan vara obesvarat. Ibland är det svårt och ibland blir folk sårade. Ibland är det något bekvämt och ibland är det något spännande. Ibland är det rutiner och ibland är det spontant. Kärlek är något mellan två eller flera personer. Nästan alla levande ting kan nog känna kärlek. Kärlek kan vara att tillhöra någon. Jag är bara 17 år, vad vet jag om kärlek? Enligt mig är det något fint. Något fint som man måste acceptera att det kanske tar slut något gång. Man ska se tillbaka och minnas det som något bra. Äh, vi har hela livet att älska varandra. Älla ska älska alla. Kärlek kärlek kärlek.

Dagens låt.


Erik Lundkvist.

Så jävla härlig.


Dag 4 - Vad jag åt idag.


Te, apelsinjuice, vindruvor, risgrynsgröt, macka.

Nom nom asjävlagott.

Dagens låt.

Gäsp och godnatt.


Något jag fick för mig att göra.


Dag 3 - Mina föräldrar.



Dom finaste och bästa, i alla stunder. Kunde inte haft det bättre.

Dagens låt. Men bara om min älskade väntar - Nationalteatern.

But tell me now where was my fault, in loving you with whole my heart?



Jag tog mig till staden för jag var i behov av en penna. Hem kom jag med en penna.

 Jag tycker synd om fåglarna. Det är för mycket snö och dom har inget skydd. De flyger från hus till hus, från träd till träd. Ska bygga ett fågelhus.

White plank page.

Inspirationen är död.




En ständig jakt på inspiration. Kylan och mörkret kväver oss. Vi är på botten. Vi är under hundarna och kackelackorna. Letar efter ljuset. Det är där mellan morgon och kväll. Vi hinner inte se det. Vatten över oss. Vi simmar neråt. Fel håll. Snart måste vi andas. Vi leker arga leken i mörkret. Det funkar inte så. I mörkret handlar allting om sig själv. Någon klassisk stycke som du inte bryr dig om vad det heter spelas. Vi är tysta. Säger inget. Det behöver vi inte. Vi är nära. Vi vet inte vad vi gör. Inspirationen är död. Kreativiteten likså.

Vad man bör lyssna på.



Haha ja, här har du i princip hela mina gamla starredlista: Vad man bör lyssna på.

Blev kanske lite nostalgisk.


Dag 2 - Min första kärlek



Min första kärlek. MIN första kärlek. Han som jag hade ett tag. Som jag ibland delade med mig av. Han som växte med mig i fyra år och lite till. Det var något bra. Vi formade varandra. Han kände mig utan och innan. Ibland behövde vi inte prata. Vi förstod varandra, nästan alltid. Han som alltid var där när jag var ledsen. Han som var bra att prata. Oftast. Han med manen, det långa håret. Han som jag skulle träffa igen när jag var 25. Han och jag som brukade prata om våra drömmar. Han som jag var osäker om var han stod ibland. Han som nästan bara hade tjejkompisar. Han som var min bästa vän. Han som jag fick nog av. Han som jag aldrig trodde att jag kunde leva utan. Han som jag nu lever utan. Han som är ett avslutat kapitel.
Och jag som nu öppnar mig för mycket.

Dagens låt.

I'm not the one you want babe, I'll only let you down.



Imorgon åker min käresta bort. Borta ska hon vara i ett halvår igen. Kommer inte träffa henne på cirka sju veckor. Usch.

Imorgon kommer Ellen och Linnea hem. Något att se fram emot. Det ska firas.

Borde sova.

Lyssnar på Johnny Cash istället.
Tröttnar aldrig.

Sova är för mesar.


Nattsyssla



Härifrån går det utför.

Rum and coca cola

Dag 1 - Presentera mig.



Vem är jag? Jag höll på att skriva att mitt namn är Ellen, men det är det inte. Mitt namn är Johanna Eva Maria Ramstedt. Jag är sjutton år, och går på Guc. Jag pluggar Design. Ja det är så det heter. Tre vänner och jag har ett band. Jag spelar gitarr. Mycket. Förstår inte hur mina föräldrar orkar med mig. Jag målar också. Inget bra eller så. Blir ofta skit. Ritar gör jag också. Det är roligt. Syr gör jag ibland. Social är jag, men bara när jag är på humör, eller när självkänslan är hög, eller när den inte är det. Ibland är jag ensam, ibland är jag inte det. Jag har bra kompisar. Är med folk som får mig att må bra. Andra har jag fått nog av. Onyttig är jag också. Äter för mycket godsaker, men man lever ju bara en gång. Lyssnar på musik gör jag jämt. Ibland mår jag bra, och ibland mår det inte. I år ska jag vara snällare än förra året. Jag ska ta allt med ett leende.

Dagens låt

Testar något nytt. Börjar imorgon. Eller idag.



DAY 01 - INTRODUCE YOURSELF

DAY 02 – YOUR FIRST LOVE

DAY 03 – YOUR PARENTS

DAY 04 – WHAT YOU ATE TODAY

DAY 05 – YOUR DEFINITION OF LOVE

DAY 06 – YOUR DAY

DAY 07 – YOUR BEST FRIEND

DAY 08 – A MOMENT

DAY 09 – YOUR BELIEFS

DAY 10 – WHAT YOU WORE TODAY

DAY 11 – YOUR SIBLINGS

DAY 12 – WHAT’S IN YOUR BAG

DAY 13 – THIS WEEK

DAY 14 – WHAT YOU WORE TODAY

DAY 15 – YOUR DREAMS

DAY 16 – YOUR FIRST KISS

DAY 17 – YOUR FAVORITE MEMORY

DAY 18 – YOUR FAVORITE BIRTHDAY

DAY 19 – SOMETHING YOU REGRET

DAY 20 – THIS MONTH

DAY 21 – ANOTHER MOMENT

DAY 22 – SOMETHING THAT UPSETS YOU

DAY 23 – SOMETHING THAT MAKES YOU FEEL BETTER

DAY 24 – SOMETHING THAT MAKES YOU CRY

DAY 25 – A FIRST

DAY 26 – YOUR FEARS

DAY 27 – YOUR FAVORITE PLACE

DAY 28 – SOMETHING THAT YOU MISS

DAY 29 – YOUR ASPIRATIONS

DAY 30 – ONE LAST MOMENT


Ni är så tysta.

Mina sisodär fyrtio läsare. Ni är så tysta. Är ni rädda? Skulle vara kul att se vilka ni är. Bits ju inte.
 Ett av mina nyårslöften är att jag ska bli snäll, så passa på nu. Skulle vara så roligt. Det kanske är tröttheten som snackar nu, vet inte. Det är ovisentligt.

Hoppas 2011 blir bra.


För skön grabb.


Saknar dig, var ju fan förra året vi sågs.


Sitter med 2010 som en doft i mina kläder i det gröna köket. Har samma lösögonfransar sen förra året, och håret är svart. Bob Dylan sjunger It ain't me babe. Det här året blir nog fint. Kameran fick följa med igår, så fick en del härliga bilder som nog kommer upp senare 2011. Kanske ikväll, kanske imorgon. Nu ska jag duscha bort 2010 och låta 2011 ta plats.

RSS 2.0