Mitt liv med Sony.



Jag kände för att köra longboard idag, så Elin, Linnea och jag drog till stadens parkeringshus. Som ägare till en ny systemkamera så hade jag den med mig med, så dagen har bestått mycket fotografering med dessa underbara brudar, och en del longobarding. Jag och min nya själsfrände Sony passar som handen i handsken och tillsammans kommer vi nog att erövra världen. Eller något sådant.
Alla mina planer inför nyår har gått upp i rök, vilket känns lite trist, men det löser sig väl i sista sekund. Eller så kanske jag och Linnea sitter hemma och gråter på tolvslaget. Hehe. Kärlek till oss.


Några timmar senare.




Några timmar senare. Hej. Sitter fortfarande här. Spelar gitarr, äter choklad från en aladinask, dricker te, lyssnar på musik. Det sistnämda går inte så bra, då internet här är hyffsat segt, så det tar hundra år innan låtarna laddats färdigt. Jag har fortfarande sovtröjan på och äckelleggingsarna på. Mamma vägrar åka hem imorgon, så jag och syrran tar bussen från Härnösand eller Sundsvall. Jag hoppas Härnösand, för där går bussarna senare, och då hinner jag köpa kamera!

Sista dagen i julvärlden.



Idag vaknade jag sisodär halv ett, men det är okej, för här känns det ändå inte som att man missar något. Det har snöat asmegamycket under natten. Ploga gör dom inte heller men det är väl mysigt. Jason fiser asmycket. Äckligt men jag älskar honom ändå.
Det är så kul att skriva meningslösa saker. Men snart har jag en skitdyr kamera i mina händer och då jävlar ska det bli roligare för er också, antar jag. *Håller tummen*.
 På julafton var det 34-, sa jag det? A det gjorde jag nog. När man går ut nu så känns det som att det är varmt, och då är det ändå15-. Hehe.
Hm, hade tänkt mig en visit till Sundsvall idag, men det blir nog inget. Får inte tag i Ida. Har ingen täckning här ute så använder mig av facebook.

Såg att Organism 12 tagit bort sitt album Petar på döda saker med pinnar från Spotify. Blev arg.

KOMMER HEM IMORGON!

Äsch.


Det blir nog inget.
Ska sluta anstränga mig ett tag nu.
Orkar inte bli sårad igen.

Oh My God - Lizzi Dancefloor Disaster


Lill-hunden som inte riktigt gör sig på bild



Vi var på mellandagsrean idag. Jag skulle kika på systemkameror. Blev klokare och en dator rikare. Ja, mamma impulsköpte en dator. 
 Julen har varit som den varit. Kul att träffa släkten och så. Mycket irritation i luften, men kul har jag haft också. Julen kretsar nu mera om de nykomna i släkten och det är bra. Härligt.
På julafton var det 30- här. Skönt. Trotsade kylan (man ska inte trotsa 30-) och satte på mig strumbyxor. Lever i min fjortisräven och mamma säger att jag ser ut som en uteliggare när jag har min mössa och alla mina luvor på mig. Men det är okej det med. Gitarren är med det här året och läser gör jag Idioten av Dostjevskij. Imorgon åker vi och käkar och kollar på Modo - Aik. Hehe. Känner mig så otroligt Svensson den här tiden på året.

God fortsättning. Hehe

Fairytale of new york - Håkan Hellström


P.S


Hatar julen. Det enda som är bra är julklapparna.
Stress. Fy.
Vattna blommor. Fy.
Sätta på takboxen. Fy.
Usch.

Dan före dan före dagen man får doppa på.


BOJAH!

Sticker till kramfors nu. Ska sno syrrans dator, så av mig ser ni nog något av ibland.

God Jul.

Sen kom Miss Eklöf

Och sen kom Linnea.
Då blev jag såhär glad:

Kaffe med Miss Fredin

Vi bakar knäck och dricker kaffe. Hon har dyra saker, så som en mac book och en iphone. Hon är min idol. Hon är blond och har stora bröst. FinEllen! Lill-Johanna och Fin-Ellen. Hihi. Vi ska julshoppa. Nom. Paxar Ellen idag.

Rädd att fastna.

Vad gör jag om dagarna?
Jag citerar Håkan fel.
Jag mår bra.
Jag funderar.
Känner mig som en geni ibland.
Oftast inte.
Snön är för djup för att saker ska funka.
Folk är fast överallt.
Önskar folk var fast med mig.
Rätt folk.
Rätt mig.
Eller va?
Fäst dig vid mig.
Nu.
Du.

Don't know where I am, don't know where I've been but i know were i want to go.


Source: Unknown.

So I thought I let you know
That this things take forever
I especially am slow
...
So if you want to be whit me
With these things there's no telling
We'll just have to wait to see

This is the first day of my life - Bright Eyes

Äckelbilder och onödigt snack.


Haha finaste bilderna. Pax på mig själv.

Hann åka till skolan, göra ett prov och vara hemma till elva idag. Duktigt tycker jag. Dock så spelade det egentligen ingen roll, för nu sitter jag här och gör inget annat än att trycka i mig godsaker och blir ännu lite tyngre. Hatar när folk säger att det okej för att det är jul. Måste man vara fet på julen? Lika fet som julskinkan. Nej, jag ska börja jobba på beach 10 nu. Snyggast på stranden som vanligt HALLÅ. Wow det är en asball fågel utanför fönstret. Fett asstor.
Känner hur jag har börjat bli lite snuskig nu på vintern. Jag gör inget annorlunda, men det känns bara som det. Lyssnar på dunka dunka nu, ashögt. Får typ lite ont i huvudet. Kaffe.

Snuskpuss från mig till dig.

Crips - Ratatat

Lite uppochned och skit.



Kalaset blev fett. Fick en ascool bok med pinuppor i och jag har bestämt mig att skaffa en på en av mina kroppsdelar. Igår fick jag träffa min vackraste flicka Ottilia. Asfränt kändes det och vi var med varandra hela gårdagen och sedan tills dagen som är nu började. Idag har jag blivit en femhundralapp rikare när min andra mor var här. Ikväll ska jag bli smartare för jag ska plugga. Ska bli superkul. Jag måste bara säga också att jag saknar sommaren jättemycket så idag går jag runt med mina solglasögon. Lyssnar på brända skivor också. Bra.

Grrrrrrrrrrr....

Nytt lego - Den svenska björnstammen

Kalas

Planerar kalas. Det blir Tacos. Kanske slänger ihop en tårta också. God jul.

364

Jag vill till Emmaboda. Jag ber om ursäkt för cambilder. Argh. Jul om åtta dagar!
364 dagar kvar tills jag är 18.
Cooler couleur - Crookers, yelle

We used to be the luminary ones.




Den femtonde. För 17 år sedan föddes jag. Bunten pengar jag har blev tjockare idag. Betydligt. Kommer dock inte inte ha en chans att ha råd med alla mina planer. Londonbörsen är snart färdig. Sedan blir det systemkamera. Men den är påbörjad. Nu ska det inte få pratas mer om. Sen var det alla festivaler. Vad ska jag ta mig till? Börja sälja mig kanske. Önskar att Uppsalas red district var kvar. Tjänade dock fett med cash idag och blev asmycket godis rikare. Nom nom, inte undra på att jag blir tyngre och tyngre. Det är lugnt. Livet leker. Kunde inte vara mer nöjd. Haha jo. Kunde ha haft asmycket pengar och bara kunnat supa och knarka varje dag. Alltså fett jävla coolt.

Köp mig en eyeliner. Skrev iliner först. Finare.

 Ses på fezt. Jag är hon i hörnet som smeker väggen.

Rebecca och fiona - Luminary ones

Hipster.



Bruden med det långa håret. Hon som klär upp sig hemma. Sätter på sig läppstift. Tar foton med en polaroidkamera.
Köper kärlek från män med sitt utseende. Hon mår bra av det.
Köper kläder varje dag.
Hon som låtsades att må dåligt. Det straffade sig i längden.
Benen hon stod på gick av. Hon slutade äta. Blev elak.
Började må dåligt på riktigt.
Hon förde killen bakom ljuset. Hon förlorade sina vänner.
Hon förlorade den hon älskade.
Hon hade allt, sen hade hon inget.
Stackars barn.
Det är bättre nu.
Hon vann tillbaka några vänner.
Ritar för att må bättre.
Dricker kaffe och kämpar som en galning för att vara speciell.
Annorlunda.
Stackars barn.

Hugh Holland



RSS 2.0