Sista mars. En och en halv månad kvar.


Jobbigaste dagen på året. Orkar inte. Lång skoldag, ont i huvudet, utvecklingsamtal. Ingen jävla tid att vila. Ingen stund att koppla av. Inte mer med det. Ska sätta mig och plugga nu, resten av mitt liv. Är en clown. Jag lever för att gå i skolan <33333. Ska aldrig skaffa ett jobb. Leva som en laglös i skogen. Bara göra roliga saker. Mitt liv ska bli ett lajv. Alltså efter skolan. Ska såklart ta studenten först.  Hejdå.


And you said ´"hey hey hoo, you know this is the way to go."




jag och mina chingchong-martens pyser till skolan nu.

Summercat - Billie the vision and the dancers.


Drömmen jag lever av, är långt bort om blåa hav.





Ja hej! Är otroligt sjuk, så i helgen har jag legat och tyckt synd om mig själv och kollat på filmer. Jag har även gjort lite vettigt, som rensat min gardurob. Ja. Ah. Tänk för mycket som vanligt. Nya tag den här veckan. Tror att jag stannar hemma från skolan imorgon, men jag vet inte. Laddar batteriet på kameran.

Kaliforniens guld - Ted Gärdestad.

Övervakad.


Source

Hatar när det känns som att man är övervakad. Igår satt jag och lyssnade på några låtar, och idag så länkade någon exakt samma låtar på sin blogg. Så jävla obehagligt. Ja hej då.

Snook - Kommer ifrån.

Ja hej!

make avatar

Håller på att mecka ihop en liten lista. Är inte så bra på sådant, men ja. Här är den iaf. På G.


Ha den äran Fredrique!!!


Sitter i min säng. Sol skiner in genom fönstret. Försökte mig på en sovmorgon men lyckades inte så bra. Vaknade vid halv tio, och insåg att teven var på. Ja, så kan det gå.
 Hade en otroligt skön kväll hos Linnea igår, men b-rudarna och käk. Vi snackade om läskiga saker och hade det bara allmänt soft.

 Idag fyller skönaste Fredrique år. Vi säger grattis, och hoppas på att hennes 19 årsfirande varit sjukt.

Min dag ska tillbringas hemma. Tänke göra lite sådana där vettiga saker som plugga och städa. Eller så gör jag något roligt, som gitarren eller målarfärgerna.

Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter.

Do you remember when we first met?



Jack Johnson - Do you remember

Jakob goes spådam.


Mhm.


Ligger uppsvälld i min säng. Har en sådan där jobbig vecka. Nej, ingen jävla mens. Bara trött. Försöker vara pepp i skolan. Försöker vara ambitiös.
Idag åt jag inget onyttigt. Har ett vad med några vänner i skolan att vi ska hålla oss borta från sötsaker i två veckor. Efter det så kommer vi börja med något ännu strängare. Skulle ju vara fett med träning eller något. Kanske något bra pris också. För den som klarar sig längst. Nej, sommaren 2011 ska jag vara snygg. Snygg och fräsh. Oh ja.

Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på fotona i bloggen. Jobbar med att fixa Ps till den nya datorn, men det går segt. Kvällen ska tillbringas framför teven. Jaja, har gett upp min paus med teven som ni inte visste om. Hoppas ni har en bra kväll.

Skulle tipsa om en låt men orkar inte. Skriver ändå fel på mitt lilla ocharmiga sätt. Låt - Band.

Vårdag.



Gjorde något av dagen, vilket kändes bra. Ja, mestadels var dagen underbar. Soligt och varmt. Köpte en ball väst. Kommer nog leva med den några veckor. Japp.

Saddest summer - The Drums.

Det är som moln överallt.




Pistol Dreams - The tallest man on earth.

En tanke.



Egentligen så blir jag så sjukt irriterad på folk när jag tänker efter. Jag blir irriterad på mig själv. Vi tar allting för givet, och dagarna i ända går vi runt och klagar på hur jävla tråkig skolan är. Japan har drabbats av ett jordskalv, så att hela landet under en tid täcktes med minst en halvmeter vatten. En halvmeter. Över hela landet. Det är sjukt mycket folk som dött, och folk har förlorat sina hem. Dom har absolut ingenstans att ta vägen. Vi går runt och klagar så jävla mycket på saker som vi egentligen kan ändra på. T.ex hur många gånger har man inte hört "Jag är hungrig", "Åh, fan vad ful jag är idag", "Fan vad den här lektionen är tråkigt". Jag klagar själv så, men nej, nu är det ändring. Jag ska börja uppskatta saker mer, och försöka göra saker till någonting bra. Orkar inte gå runt och ödsla energi på att tycka synd om mig själv och andra i min omgivning, när det finns så många andra runt om i världen som har det så sjukt mycket värre. Ja, usch. Godnatt.




Source

Fartfylld heeelg.


Helgen har varit för bra. Först häng hos mig på fredagen. Härliga Sundsvallsbrudar var här. Alla hade det trevligt. Lördagsdagen spenderade jag med Linnea och Elin, med en jävla massa te och solsken. Pratade om allt mellan himmel och jord. Eller inte. Vi pratade bara om några saker däremellan. 
Gårdagen blev lyckad den med. Födelsedagskalas i Örbyhus. Sköna personer. En liten tabbe var väl att sista tåget aldrig kom, så vi stannade över, men det var kul det med. Tog 05.20-tåget hem till Uppsala, och somnade på en gång när jag kom hem. Så ja, min ordentliga skönhetsömn varade väl någon gång mellan 07.00 till 13.00. Resten av söndagen har spenderats med block och pennor, och städ. Morsan och farsan kommer ju hem.

The Tallest man on earth har lagt upp sin musik på spotify igen! Eller inte det senaste albumet, men ja.


Korthårig.




Just det, klippte håret kort igår!! Vad tycker ni? Sjukt cool ju. Assow bror.

Jonny Boy - Kite.

Diary



Grym tjej, målar skitfint. Ah. Här!!! Här, KLICKA HÄR!  

 Inspiration.

Mattelösning till salu.



 

Det här var väl det roligaste på hela dagen. Vi var i Kista på någon mässa. Äh. Godnatt då.

Awake my soul - Mumford & sons.

i'm not invincible; i'm alive.





Source

Sjukt sugen. Ska börja planera en inför min artonårsdag, som inträffar om några månader. Tre röda linjer vet jag dock att jag ska införskaffa på underarmen.

Det här lyssnar jag på nu. Förstår inte varför jag inte tröttnar.

Mörkret.



Dagen gick från att vara solig och härlig till snöstorm och olycka. Vi hade boxning på gympan, och kände att kroppen kanske inte skulle palla ett friskus-pass, så jag drog istället hem, och här är jag. Tänkte sortera bort lite kläder, städa lite, göra det mysigt. Jag gör det mysigt inför helgen, för då är jag ensam hemma. Ska bli skönt att bara ta det lugnt och kanske få lite gjort.
Kollar ut och känner en liten lättnad, det regnar. Regn betyder vår! Det känns som att det är år till sommaren, men snart kommer vi stå där med lov, och undra var veckorna försvann. Vi peppar och längtar till festivalerna och dagarna i Humc.

Blindsided - Bon Iver.

Pengar, pengar, pengar.




Gick på handledarkurs idag. Otroligt... intressant.
Duktig och sorterar kvitton. Inser att jag äter upp mina pengar. Ändring på det. Förbjuder mig själv att gå och äta efter skolan. Ska försöka att endast lägga pengar på sådant jag verkligen vill ha. Imorgon ska jag rycka upp mig själv, jag ska äntligen iväg och träna, och kanske hinner jag även göra färdigt lite plugg.
Slängde 300 svenska riksdaler på en tröja igår. Bygger upp min gardurob lite igen då jag rensat bort en del. Tröjan ska ni få se snart, tyckte den var härlig. En annan investering jag planerar är en sjukt grym väst från Monki. Känner att jag varit så otroligt snål ett tag, och knappt köpt några kläder (London räknas inte), att jag borde få unna mig det. Ja, det kanske jag ska göra imorgon, köpa den där nedrans västen som jag så länge velat ha. Äsch. Jobba gör jag inte heller den här veckan, så någon extra inkomst blir det ju inte, men det struntar jag i nu. Det är ju inte så lång tid till studiebidraget, hoho.

You're the one that I want - Angus and Julia Stone

Några LP-skivor rikare.



Fixade lite med typsnitten, känns mer läsvänligt nu.

Helgen har varit bra. Hade peppat otroligt mycket till lördagen och hade kanske lite för höga förväntningar på det! Linnea följde med mig, och det var trevligt att träffa alla vänner, men vi beslutade oss vid elva att dra till Vicky och hänga med just Vicky, Ida, ELIN och Ronja istället. På vägen dit så hittade vi två fullproppade kassar med LP-skivor, och jag blev en Magnus Uggla- och Barbara Streisandskiva rikare. Haha, sjukt värt. Inte för att jag lyssnar på det sistnämda. ÄÄÄÄÄÄH fina skivor alltså.

 Pluggpaus idag. Tänkte städa mitt rum men det blev inget. Kanske bäddar sängen imorgon, så man får en känsla av att jag är mer vårdad. Hoppas på sol. Äh alltså godnatt, får inte ut något av det här alltså.

XO som man säger i London.

Eller så stannar jag kvar!

Ja, Insåg att jag är för insnyltad här. En renovering planerar jag dock in, och fint ska det bli. Jag ska börja visa er hur kreativ jag faktist är också! Men inte nu, för nu ska jag lära mig Pythagoras sats! Igen....

Fleet Foxes - Meadowlarks.

HALLÅ


Lägger bloggen åt sidan ett litet tag. Funderar på ett byte till Blogspot eller Tumblr. Ska lista ut det här och knäcka koden. Hm..

Londonbilder.



Här får ni ett smakprov på bilderna från London.

Lyssnar på en härlig gråtrunkslista. Idag var det för soligt, men kameran hade jag lämnat hemma. En vän till mig skickade en otroligt inspirerande video till mig. Kolla på den här, så kankse du får en lite bättre inställning till livet.
Det är svårt att försöka plugga när andra saker som CV och ta bort kläder på golvet är viktigare för mina föräldrar. Får helt enkelt slänga ihop något bara, så får det bli som det blir.

Somebody kill me. Haha.

Det är vitt ute.


Pluggar. Ska bli sjukt diciplinerad. Ambitiös.
Betygsnack idag. Har ångest inför skolan. Ångest inför utvecklingsamtal.
Tänkte efter och gjorde en lista. Jag ligger inte alls dåligt till. Har bara några saker jag måste göra.
Min Engelskalärare är bäst. Snäll. Hon förstår.
Min Historia är arg. En arg man.
Min formlärare tror man inte har koll. Men det har hon.
Matteläraren förstår och försöker hjälpa.
Fotoläraren är trångsynt.
Idrottsläraren är bra.
3Dläraren är härlig.
Formgivningsläraren bjuder på choklad och tycker att vi är sämst.
Grafiska Illustrationsläraren lär oss grafisk kommunikation.
Svenskaläraren blinkar och är härlig.

 Jag lyssnar på samma låtar om och om igen. Varje dag hela tiden. Tröttnar inte heller. Försöker lyssna på andra låtar men det går inte. Lista nummer sex. De tio första. Ibland några andra på den listan. Förstår inte. Finns så mycket andra låtar jag tycker om bättre. Äh.

London var bra. Jättebra. Kameran var med och fick se mycket den med, men nu ligger den urladdad och trött längst ner i min väska. Trött på kylan och allt det vita. Skulle kunna sälja allt jag äger för en dag med 20 grader varmt och gräs istället för snö.

Plugg, plugg, plugg. Idag ska jag bli färdig med Engelskan och svenskan. Punkt slut. Och så ska jag småäta för mycket. Thank god vet jag för mackor.



Min kära Londonvän.

RSS 2.0