Cyckel cycel sykel cykel.

Min 5-knapp på datorn har varit lite tjurig på sistonde så jag har inte velat skrivit något, men nu är den glad igen, så hej.
 Alltså blöt asfaltslukt. + lite doft av urin. Så somrigt. Apropå somrigt så har jag varit ute och cyklat hela dagen känns det som. Valsätra - Nyby. Nyby - Bryggan. Bryggan - Fålhagen. Fålhagen - Salabackar. Salabackar - Sommarro, och sen Sommarro - Valsätra. Med mammas cykel går allt. Jag skulle vilja rusta upp min femtioåriga cykel med asfräna växlar, typ 1000 stycken, och kanske en liten motor. Då skulle mitt liv vara enkelt. Tänkte börja använda min brors cykel, som han då inte använder, och cykla till skolan med på. Sjukt n1.
Ja, idag har jag hunnit med mycket. Arbetsintervju, jobbat, bryggan, Super Mario med sjuka brudar och ett litet myselimyssnack med en fin lite tjej. Kan sova gott nu, imorgon hade jag tänkt städa och plugga. Och sola. Och sticka ut och springa... ... ... NEJ.

Ja godnatt då. Älskar er osv.

Och ja. FUCK U då som slutade följa mig på Bloglovin. Du kommer aldrig bli min vän. Lever ju för followers.

Nej förlåt. Älskar dig med.

Har ju då skitenkelt att gilla folk.



Här har ni något fint att kolla på. Det är jag som är tumören som är utklädd till nunna på Villes axel.


Till Pilten.



Ja såhär ser jag ut. Hoppas jag är tillräckligt snygg för att få komma på gillfezt. Tack och bock heeeej.

Sommarmuuuuusik.




Sitter här i mitt småstökiga rum och lyssnar på sommarmusik! Väntar på Bella.
 
 Varsågod

Beatles cover - God only knows

Bon iver cover - Flume

Ottilia - It's a long way to the park 

The tallest man on earth - Into the stream

Sen så vill jag att ni lyssnar på den här:

Indiekidd - Hallelujah (cover)

Älskar hur han spelar låten. Blivit inspirerad av honom. Osv osv.

It's a little bit funny, this feeling inside!



Ja, våren är här, och jag och mina vänner har tagit vara på det. Vi har hunnit grillat, hängt ett flertal timmar på bryggan, gått långa promenader, suttit på balkonger och sålt saker på Vaksalatorg.
Planerna för den här soliga dagen är att hänga med Isabelle. Vi får se vad vi hittar på. Imorgon blir det häng med Alice, tisdag Karin och onsdag Ronja med the gang. Det är påsklov och jag tar vara på det. Tänkte städa idag, men jag struntar i det, gör i ordning mig istället och sticker ut. Tack och bock. Ses när vi ses!

Billy Paul - Your Song

Det är inte hur man har det, utan hur man tar det.



Dagen började bra. Hängde med brudarna till Vaksalatorg och höll dom sällskap medans dom sålde saker. Sen åkte jag hem, blev opepp för jag inte gått vidare på en intervju. Bestämde mig för att inte göra någonting idag, men ångrade mig snabbt. Planerna är att käka hos Ellenpellen. Klassikern Ceasar-sallad står på menyn. Idag trotsar jag mina egna instinkter och struntar i stumpbyxor! Knästrumporna på, och senare får tjocktröjan hänga med. Helt freakin' underbar jävla väder. Väntar på ma&pa. Bad dom köpa sura körsbär. Hoppas dom köpt rätt!

Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Mys osv.



Sätter på mysmode nu. Sjukt trött. Fleet Foxes i högtalarna. Föräldrarna borta. Tända ljus. Läser, ritar. Kanske plockar fram målerigrejerna. Eller så går jag och lägger mig. Kanske tar något att käka. Eller en kopp te. Ett glas Oboy. En kaffe.
Klickar mig runt på diverse mysiga sidor. Hittar inspiration. Jag vill läsa något fint. Det finns inte så mycket fint här i cybervärlden. Fast en del finns det ju. Annars så kan man kolla på fotografier. Det är också nice.
Ska planera mina utgifter också hade jag tänkt. Har max femtio kronor kvar av studiebidraget. Det är så det ska vara.

Snart är det lov!


Photo: Elin

Ja hej, fotot är fotograferat av min kära vän Elin. Hon är då en av dom bästa personerna jag känner.

Ja, jag var på arbetsintervju, och min gladaste och positivaste jag var framme. Jag hoppas verkligen att jag får det, skulle vara såå bra. Pengar till sommaren osv.
Nu sitter jag och pluggar. Peppar inför imorgon, för då ska nämligen jag och brudarna, och kanske några pojkar inviga engångsgrillarna och rulla runt lite i kött! Kommer bli för nice och bra.

Imorgon är det också lov. Ser fram emot det. Kommer få så sjukt mycket gjort!!!

kent - elite



ooooOoOOOoooOooo


Source

Uppe med tuppen! Eller något liknande. Börjar fem över tolv idag, så tänkte åka ned lite på stan. Myrorna och Helping hand, here I come. Tio ska jag vara färdig och iordninggjord och påväg till bussen. Senare blir det jobb.
Igår så räknade jag hur lång tid det kommer ta tills jag har råd med en peacebiljett. I mitten på maj.. Vi får hoppas att dom inte höjer priserna något mer.

Fleet Foxes - White winter hymnal.

Help Japan!


Source

London. England. Europa. Osv.



Lite mer bilder från när jag var i London och träffade Ottilia. Längtar efter att hon kommer hem, ja!

Miss Li - Ba ba ba

Fuck u.


När blev det inne med att vara bitter? Fuck you alla sura, stanna inne och tänk över er situation.

Billie the vision & the dancers - Overdosing with you.

Soliga dagar.


Från en regnigare dag.


Har just gjort sjukaste pajen med en viss Linnea. Efter att ha gått från stan hem till mig, som är en sträcka på ca 6 km (ja, jag var tvungen att kolla osv) så tyckte vi att vi förtjänade det. En hit blev det iallafall.

Vaknade i morse och gick ut och la mig i solstolen, första gången i år. Sjukt varmt och härligt. Jag hade tänkt ligga där hela dagen men ett sms från Ellen gjorde så att jag klädde på mig och satte mig på cykeln. Byggan var målet. Sen träffade vi Axel och Nea. Ett par timmar satt vi där tills vi bestämde oss för att strosa runt i Luthagen, som sedan slutade i mina hemtrakter, Valsätra.

Resten av kvällen ska jag ägna åt Idioten. Ja, och skriva några ord till på historiaforskningen.
Fred, hade bra osv.


Brommapojkarna - Sensommar

Papperstrana



Vek ihop en liten papperstrana. Tog 20 minuter. Svårare än jag trodde. Ska testa några till.

Radical face - Welcome home

Backstage ;)));P:PPPPppp.P



I dag fotade Linnea Nicklas och Elin. De skulle ha några bilder till deras projektarbete Mänsligheten eller något. Dock så fick jag nog lite finare bilder med min webbcam. Så går det när man är ett sånt där sjuuukt begåvat barn. Men Linnea bli inte ledsen, du fotar ju ganska fint du med!

Äntligen torsdag..

Source: Unknown
Gårdagen var för bra för att vara sann. Sol, inte en sekund kall. Idag är gatorna blöta och allt är grått och dystert. Livet är okej ändå. Ska plugga hela dagen hade jag tänkt. Och kanske gå en promenad. Ja, inget roligare än så.
Känns som att det var söndag igår. Veckorna springer iväg, och snart är det sommarlov.
LCD Soundsystem - Home.

Springsteen



Bruce Springsteen - The River

Tisdag på voxxxx.




Okej, jag tillbringade faktist bara en timme på Vox. Jag och Idioten satt där. Fjodor Dostojevskij. I väntan på att kunna lämna repanyckeln. RIP bandet. Ses kanske igen.
Jag tror jag har underskattat Vox lite. Orkar aldrig knata mig dit, hamnar oftast på Hugo's och mina älskade fetaost-mackor.
Inspirationen till tecknandet har varit kasst, så kanske sätter mig där någon eftermiddag. Fick lite ideér.

Tog ut mer än hälften av det jag äger i pengaväg idag. Håller på spara ihop till en Peace-biljett. Jajamänn! Jag ska bo med folk från Sandviken. Dom flesta har jag aldrig träffat, men det ska bli härligt. Göra hyffs med Karin ska jag äver göra. Längst fram på Bob Dylan ska vi stå.
En sak jag tycker är härligt är att jag ökar på med en festival varje år. 09 var det Hulsfred, 10 var det Arvika och Emmaboda och i år blir det både Arvika, Emmaboda och sen Peace & Love på det. N1!

Gick runt med Ville på stan. En hambrurgare kan ha slinkit ned, som vanligt. Vi träffade Eddie och några av hans vänner. Dom köpte en dildo. Jaa, hur mer kan man summera min dag? Tittade in på Stadsbibloteket, skulle låna lite böcker om det ljuva 70-talet. Håller på med ett litet forskningsarbete, aha. Mhm. Jaha.
Ljuva Vicky var i skolan idag, a, nice osså.


Bob Dylan - He was a friend of mine.

Söndag.




Gör mig iordning. Ska bege mig till Solskenet. Hänge med några fina brudar. Prata lite om sommar. Fira lite. Sånt man brukar göra. Mindre än två månader kvar.

Bon Iver - The Wolwes (Act I and II)

Grattis Ida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ha den äran Ida, 18 år. Hälsningar mamma, pappa, bror, syster, andra mamma, andra pappa, tredje syster, fjärde mor.

7 km


Ska börja cykla till skolan. Kollade nu, det är typ 7 km. Så jävla n1. Fram och tillbaka är det typ sjukt mycket. Typ 40 000 miljarder svenska km.


RSS 2.0